Тернополянам заборонили дивитись серіал «Свати» (Відео)

Фото з відкритих джерел

Трансляцію українського серіалу «Свати» призупинили. Служба безпеки України прийняла рішення про заборону в’їзду в Україну Федору Добронравову, який зіграв одну із ролей у цьому фільмі. Російський актор не має права перетинати кордон нашої держави протягом 3 років.

Співробітники спецслужби задокументували, що росіянин висловлював антиукраїнські публічні заяви та неодноразово бував в анексованому Криму. Порушував на анексованому півострові порядок, встановлений Законом України “Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України”. Повідомила на сторінці у Facebook речник СБУ Олена Гітлянська.

Прокоментував заборону серіалу «Свати» український шоумен, актор Володимир Зеленський. Відео-звернення він записав на своїй сторінці у Facebook. Актор зазначив, що зв’язку між Федором Добронравовим і тисячею людей, які працювали над проектом останні 15 років, немає жодного.

Попередня стаття

Микола Лазарович

Наступна стаття

Працівники СБУ затримали тернополянина-сепаратиста (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.