Працівники СБУ затримали тернополянина-сепаратиста (Відео)

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=GZ3QhQeADEU

Фото з відкритих джерел

Спільноту, яка вела антиукраїнську пропаганду, виявили у соцмережі «ВКонтакте» працівники СБУ. Трьох адміністраторів групи затримали. Це – жителі Тернополя, Києва та Черкас.

Чоловіки за вказівкою з Росії розміщували у соцмережі заклики до зміни територіальних меж України та відкрито підтримували терористичні організації Л/ДНР. В адміністраторів оперативники спецслужби вилучили комп’ютери та мобільні телефони з доказами підготовки та розміщення антиукраїнських матеріалів.

Дії зловмисників кваліфіковані за ст. 109, ст. 110 та ст. 258-3 Кримінального кодексу України. Їм інкримінують дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади, посягання на територіальну цілісність і недоторканість України та створення терористичної групи чи терористичної організації. Слідство триває. Повідомляють у Службі безпеки України.

Попередня стаття

Тернополянам заборонили дивитись серіал «Свати» (Відео)

Наступна стаття

Тернополяни у «Чорну п’ятницю» розкуповують сковорідки (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.