Тернополяни у «Чорну п’ятницю» розкуповують сковорідки (Відео)


У «Чорну п’ятницю» тернополяни полюють на шалені знижки. Грошей не відкладали, купують спонтанно. Все ж, на розпродаж, як в Америці, не розраховують.

– Почули про «Чорну п’ятницю», не така вона вже й чорна, але знижку отримали. Купили м’ясорубку, заплатили на 150 гривень менше.

Тернополяни замість знижок помітили здорожчання. Так, розповіли, що бачили менше ціну на випрямлячі для волосся. У знижки вірять, але переважно, кажуть, це маркетинговий хід.

В одному з найбільших супермаркетів Тернополя попит мають сковорідки, ціна всього 99 гривень. Якість хороша, – з власного досвіду розповідає консультант Оля. – Також хороші акції на техніку, зокрема, на телефони та ноутбуки.

Знижки в магазинах Тернополя триватимуть до 26 листопада. Не зважаючи на ріст покупок, товару вистачить усім, – запевняють продавці.

Попередня стаття

Працівники СБУ затримали тернополянина-сепаратиста (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі на хабарі спіймали одного з керівників «соцзабезу» (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.