«Бракує світла», – тернополяни про освітлення вулиць міста (Відео)


У Тернополі оновлюють вуличне освітлення. Ртутні лампочки замінюють на світлодіодні. Такі ліхтарі, – кажуть фахівці, – втричі енергоефективніші за світильники на основі ртутних ламп. Вони якісніше освітлюють дороги.

Сьогодні на вісімнадцяти вулицях Тернополя уже встановили світлодіодні ліхтарі. Наразі заміну здійснюють на перехрестях міста. Замінювати старі традиційні світильники на нові світлодіодні обіцяють до кінця 2017-го року.

Тернополяни кажуть, що в місті будь-яке зовнішнє освітлення є не всюди, – опитування дивіться у проекті «Власне бачення» першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР».

Попередня стаття

Понад сотня учнів Тернопільщини пройшли вишкіл у “Бандерівській школі”

Наступна стаття

«Легені» Тернопільщини можуть знищити. Лісівники б’ють на сполох (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.