На Тернопільщині – штормове попередження

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Густий туман і погіршення видимості прогнозують метеорологи цими днями на Тернопільщині. Ускладнення погодних умов передбачають у другій половині тижня. За прогнозами Тернопільського обласного гідрометеоцентру, 30 листопада слід очікувати сильний поривчастий вітер, місцями 15-20 метрів/секунду. Протягом усього дня у Тернополі буде хмарна погода. Можливий дрібний дощ зі снігом, проте ближче до вечора він повинен стихнути. Температура повітря вдень  +1+6 градусів тепла та -3+2 вночі.

В регіоні прогнозують туман видимістю 200 – 500 метрів. Окрім цього, на автошляхах утворюватиметься ожеледиця. Це суттєво ускладнюватиме рух транспортних засобів. Повідомили журналістам інтернет-телебачення «МедіаТОР» у Тернопільському обласному гідрометеоцентрі.

Попередня стаття

Леся Поліщук

Наступна стаття

Пасажири Тернопільщини їздять у несправних автобусах (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.