Під стінами Тернопільської міської ради сутички. У депутатів летять підгузки (Наживо)

Онук Олени Степанишин вже другий рік відвідує дитячий садок у Тернополі. Тут сім’я, яка прописана в селі,  живе 10 років постіль. Із зарплат пані Олени та її доньки, щомісяця відраховують податок до міського бюджету, тож жінка не розуміє чому вона має платити за навчання онука додатково.

– Я не розумію як можна так грубо порушувати конституційні права громадян.Що ми люди другого сорту в місті, нехай нам вчеплять якісь пов’язки чи зірку на лоба, зірку Давида чи гетто для на с зроблять, що ми не міські жителі,-  каже Олена Степанишин.

Про те, що з першого січня за відвідування іногородніми дітьми міських дитсадків доведеться платити додатково батьки дізнались кілька тижня тому. Тож нині пішли на сесію за роз’ясненнями. Проте такої кількість людей в приміщення не впустили. В хід пішли підгузки.

– З дитиною маленькою і старшим сином хотіли зайти в приміщення міської ради, нас чуть не задусили, бо не хотіли пустити в середину, у зв’язку з чим? –обурюєтьс Наталія Біла.

З бійками та штовханиною представники обурених батьків таки зайшли в сесійну залу.

Попередня стаття

Тернопільську міськраду пікетують батьки дошкільнят (Наживо)

Наступна стаття

Тернопільські мами прорвалися до сесійної зали. Під стінами мерії близько півсотні протестуючих (Наживо)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.