За безкоштовним одягом звернулися понад півсотні тернополян (Відео)


У Тернополі запрацював соціальний магазин «Одежина». Започаткувала проект переселенка з Луганська Яна Шкуратова разом з друзями та волонтерами. Жінка каже,  добре розуміє, що таке потреба у буденних речах. Тому сьогодні хоче допомагати тим, хто потребує.

–  Тернополяни вміють допомагати. Вони приносять речі, які «залежалися» в шафі, але можуть підійти для інших. Як не дивно, але багато речей приносять переселенці. Адже вдячні тим, хто свого часу допоміг їм, а сьогодні хочуть бути корисними для інших. У нашому магазині взяти одяг можуть потребуючі верстви – інваліди, пенсіонери, багатодітні сім’ї для цього потрібно тільки  надати копії паспорту і посвідчення про статус,  – розповідає волонтерка Яна Шкуратова.

Пані Олена переселенка. У соціальному магазині шукає одяг для діток племінниці. Каже вона також приїхала зі Сходу, у Тернополі невдовзі народить дитину. А для малюка потрібно чимало речей.

– Тут можна знайти не просто якийсь непотріб, а справді якісні речі. Тернополяни розумію, що їхні діти вже з чого виросли, а тому діляться таким одягом. Добре, що є такий магазин, бо купувати все самому дуже дорого, – каже жінка

Соціальний магазин працює лише декілька днів, але там завжди багато людей. Відтак потрібно постійно оновлювати гардероб. Волонтери кажуть, особливо бракує чоловічого та дитячого одягу, верхнього одягу та взуття. Тому просять тернополян в яких у шафі «залежався» одяг, віднести в «Одежину».

Магазин працює за адресою 15 Квітня, 3 – з понеділка по п’ятницю  з 10:00 до 18:00 години.

Попередня стаття

Африканську чуму свиней виявили у кабанів на Зборівщині

Наступна стаття

Верблюд, якого залишили у Хоросткові, розважатиме діток на новорічні свята (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.