Відтепер повернути електронний квиток на потяг можна тільки у касі

Фото з відкритих джерел

З 12 грудня тернополяни більше не зможутьповернути електронні квитки на потяг через Інтернет. Цю послугу «Укрзалізниця» зупинила. Обмеження тимчасове. Скасують його після закінчення новорічно-різдвяних перевезень.

Таке рішення в «Укрзалізниці» прийняли, аби не допустити створення штучного дефіциту та подальших спекуляцій проїзними документами на поїзди. У відомстві зазначили, що переважна кількість квитків у пікові дати, зокрема, на зимові свята, розкуповують через Інтернет у перші хвилини відкриття продажу. Водночас, простежується тенденція щодо повернення значної частини викуплених квитків – переважно у нічні години. У результаті створюється штучний попередній дефіцит, що викликає невдоволення та нарікання громадян. Повідомляє УНАН.

Попередня стаття

Тернопільський нардеп ініціює обов’язкове харчування дітей (Відео)

Наступна стаття

На Андрія тернополяни були чемні

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.