Знайомитись з Тернополем приїхали сотня підлітків зі всієї України (Відео)


Сьогодні, 13 грудня, до Тернополя прибув «Потяг Єднання України «Труханівська Січ». Подібна акція проходить вдесяте і цього разу вітає кожне місто з Різдвяними святами.

Потяг Єднання почав свою подорож з Києва, Тернопіль став сьомим містом, де він зупинився. Завершиться подорож на Сході напередодні Дня Святого Миколая.

– Ми прихали  різних областей, з різних міст. Наприклад я зі Слов’янська. Дуже подобається на західній Україні. Хоча деякі люди досі бояться  сюди їхати. Думають,  що тут їх поб’ють за російську мову. Є стереотипи, але коли приїжджаєш – люди дуже привітні, – розповідає учасниця потягу Єднання Аліна Шейкаш.

До Тернополя на один день приїхали понад сотня підлітків з Донецької, Луганської, Чернігівської, Сумської та Харківської областей. Дана акція має Всеукраїнський характер і спрямована на покращення національно-патріотичного виховання дітей та молоді.

Ми збираємо вітання до Дня Святого Миколая і веземо їх на Схід. А також вітаємо кожне місто від бійців, волонтерів з прийдешніми новорічно-різдвяними святами, – розповідає співорганізатор Потягу Єднання України «Труханівська Січ» Олена Іванова.

У Тернополі підлітки відвідають Тернопільському артилерійську бригаду та покладуть квіти до пам’ятників Героїв Небесної Сотні та загиблим бійцям АТО.

 

Попередня стаття

Sergey Sinkevich

Наступна стаття

Тернопільський нардеп ініціює обов’язкове харчування дітей (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.