На чортківських очевидців, які завадили п’яному водієві сісти за кермо, заявили у поліцію

22-річного жителя Чорткова перехожі витягли із власного автомобіля. Причина таких дій – алкогольне сп’яніння молодика. Житель райцентру намагався сісти за кермо, ледве тримаючись на ногах. Це помітили люди та повідомили у поліцію. Щодо порушника правоохоронці склали адмінпротокол за статтею 130 КУАП.

Проте, вже ввечері  із заявою звернулася матір водія і заявила про те, що її сина побили. Спочатку жінка стверджувала, що це зробили поліцейські. Згодом претензії перенаправляла до людей, які затримали її сина п’яним за кермом. Мовляв, в лікарні, куди вона відвезла свого сина, на його тілі медики виявили садна.

Інформацію, що поліцейські нанесли тілесні ушкодження 22-річному чортківчанину, не підтвердили.  Чи дійсно його хтось побив, чи нетверезий водій сам спричинив собі забої через стан алкогольного сп’яніння  – перевіряють. Повідомляє ГУНП в Тернопільській області.

 

Попередня стаття

Приміщення заводу, де стався вибух, працівники відновлять самотужки (Відео)

Наступна стаття

Завдяки таким компаніям як “МедіаТОР” Тернопільщина має всі шанси зробити прорив у кіноіндустрії (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.