За тернополянами стежитимуть чотири сотні веб-камер

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Задля зниження рівня злочинності та зменшення аварійності на дорогах у Тернополі продовжують встановлювати камери цілодобового відеоспостереження. Ще одну камеру обладнали 18 грудня за адресою: вулиця Монастирського, 50. Нещодавно камера централізованої системи відеоспостереження з’явилася також на вулиці Кульчицької, 2а.

Загалом, у Тернополі задля безпеки мешканців міста працюють 380 веб-камер. Повідомляє прес-служба Тернопільської міської ради. Щоб переглянути зображення, необхідно перейти за посиланням:   http://webcam.te.ua/cameras/977-restoran-amsterdam-vul-manastyrskoho-50.

Попередня стаття

Що Миколай поклав під подушки тернополянам? (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині відновили виробництво спирту класу «Люкс» (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.