Вкладникам неплатоспроможних банків призупинять виплати

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

З 28 грудня 2017 року до 3 січня 2018 року вкладникам неплатоспроможних банків не виплачуватимуть відшкодування. Таке рішення Фонд гарантування вкладів фізичних осіб прийняв відповідно до графіку роботи банків у період новорічних свят та необхідністю технологічних робіт по завершенню року.

За 2014-2017 роки Національний банк прийняв рішення про виведення з ринку відносно 96 банків. В тому числі 33 банки стали неплатоспроможними в 2014 році, ще 33 – в 2015-му, 21 – у 2016-му і 9 – в 2017 році. За цей період Фонд гарантування виплатив вкладникам банків у своєму управлінні майже 90 мільярдів гривень відшкодування за вкладами. Повідомляє УНІАН.

Попередня стаття

Одружуються та підкорюють вершини, – тернополяни про рік, що минає (Відео)

Наступна стаття

Аби зекономити на проїзді, тернополяни масово виробляють соціальну картку

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.