Новорічні дива вже 60 років творить тернопільський Дід Мороз (Відео)


Ювілей в костюмі Діда Мороза. Вже 60 років поспіль Михайло Безпалько зустрічає Новий Рік не в колі своєї родини. В образі Діда Мороза творить новорічну казку малим і дорослим.

Ім’я Михайла Безпалька занесене до Національного реєстру рекордів України за найбільшу кількість зіграних ролей. За весь час найстарший Дід Мороз України зіграв понад 300 ролей у Тернопільському драмтеатрі. Бути Дідом Морозом, каже, важка ніша, буває і втома, але вона приємна.

– Виходиш до дітей та дорослих і щоразу отримуєш нові емоції, позитивну енергетику, я думаю Боже-Боже скільки років ти виходив, і знову бачиш щирі очі, – ділиться Михайло Безпалько.

У Діда Мороза було безліч костюмів, але цей особливий. Його актор пошив власноруч. Зізнається, тепер він має кому його передати. Онук Михайла Безпалька навчається на театральному, і вже грав роль Діда Мороза. Тож дідусевий посох і всі таємниці творення новорічної казки малечі передасть йому. А поки вкотре йде вітати діток з прийдешнім Новим Роком:

«Щоб по всій Україні, у кожній родині, – радості було багато, щоб людей єднало свято. Щоб Христа всі прославляли, довголіття всім бажали, а вітання були щирі, – щоб жили у злагоді та мирі».

Дітям на новорічних ранках Дід Мороз до вподоби найбільше.

– Він дуже веселий і розносить подарунки, – каже Марко.

   

 

Попередня стаття

Пологи та меддопомога дітям будуть безкоштовними

Наступна стаття

У Новорічну ніч Тернополем курсуватимуть маршрутки і тролейбуси

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.