На Різдво додому. Гурт «Тріода» колядуватиме із земляками (Відео)


Вони збираються щодня у невеличкій студії і готують сюрприз для поціновувачів їхньої творчості. Солісти гурту “Тріода” Андрій Гамбаль, Андрій Липко та Володимир Рибак разом із музикантами гурту Gypsy Фраєр відпрацьовують святкову концертну програму “На Різдво додому”.  Репетирують по кілька годин щодня. У репертуарі – давні відомі колядки на нові мотиви. Тур Тернопіллям розпочнуть з Бережан 9 січня. Завітають також до Кременця, Теребовлі, Чорткова та Козови. До Тернопільського драмтеатру запрошують усіх 16 січня.

 

Запевняють, мають чим подивувати глядачів – майже повністю оновили репертуар і тепер все буде по-іншому.

 

– Було важко, – розповідає соліст гурту Андрій Гамбаль, – але  “Тріода” гідно пройшла всі життєві випробування і зараз почуває себе  повноцінною командою.

 

Фіналісти «Х-Фактору» розповідають, це перший  сольний концерт після проекту. Досі хлопці багато часу виступали закордоном. Цього ж року вирішили відсвяткувати зимові свята вдома.

 

Ми проведемо різдвяну програму в улюблених містах краю.  Розкажемо, що назбиралося за час поїздок закордоном. Ми колядували в Америці, Німеччині, Італії, Іспанії. Цього року вирішили приїхати додому, поїсти домашньої куті, поколядувати в своїй церкві, і подарувати землякам свою творчість, – розповідають учасники гурту.

 

У рамках різдвяного туру «Тріода» побуває в 6 міста Тернопілля:

– Бережани – 9 січня;

– Кременець – 10 січня;

– Тернопіль – 16 січня;

– Теребовля – 17 січня;

– Чортків – 25 січня;

– Козова – 26 січня.

 

Ця різдвяна ініціатива, – розповідають артисти,  відбудеться з благословення отця-пароха Івана Хрептака та під патронатом Парафії Пресвятої Тройці міста Бережани.

Попередня стаття

У Тернополі горіло приміщення заводу безалкогольних напоїв

Наступна стаття

Учасники бойових дій їздитимуть у громадському транспорті Тернополя безкоштовно

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.