На Тернопільщині троє невідомих пограбували таксиста

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Троє невідомих чоловіків, замовивши поїздку, пограбували тернопільського таксиста. Усім нападникам приблизно 35-40 років. Один із них – схожий на особу ромської національності.

Зупинили зловмисники таксі на автовокзалі у Тернополі. Поїздку водієві замовили у Чортків та назад. Повертаючись дорогою в обласний центр, один із клієнтів попросив зупинитися. Прохання керманич виконав. Коли авто зупинилося, невідомі напали. Погрожуючи розправою, грабіжники викрали у таксиста гроші, два мобільних телефони та втекли.

Засоби зв’язку потерпілий знайшов через деякий час у лісосмузі. Суму збитків водій оцінив в півтори тисячі гривень. Відомості про вчинене кримінальне правопорушення внесли до ЄРДР із правовою кваліфікацією ч.2 ст. 186 КК України. Злочин карається позбавлення волі від 3 до 6 років. Повідомляє ГУНП в Тернопільській області.

Попередня стаття

У храмах Тернопільщини правоохоронці шукають несправності (Відео)

Наступна стаття

«Святкувати як виборці», – бажають тернополяни депутатам (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.