На Тернопільщині вчителька вчинила самогубство

Трагедія трапилася у селі Давидківці Чортківського району.  Повідомив правоохоронців місцевий житель. Чоловік розповів, що його теща вчинила самопідпал.

Слідчі зясували, 48-річна жінка покінчила життя самогубством неподалік власного будинку. У лісосмузі, за кілометр від дому, вона облила себе пальним і підпалила. За словами рідних, жодних конфліктів у родині не було, як й інших зовнішніх факторів, які б спонукали до самогубства. Єдине – колишня вчителька останніх півтори місяці проходила курс лікування у приватного психіатра.

З місця події правоохоронці вилучили пластмасову каністру із залишками дизельного пального. Відомості про дану подію внесли до ЄРДР і кваліфіковано частиною 1 статті 115 ККУ з поміткою «самогубство». Повідомляє ГУНП в Тернопільській області.

Попередня стаття

На Теребовлянщині  автомобіль збив Чорта

Наступна стаття

Водіїв тернопільських маршруток перевіряють поліціанти

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.