Водіїв тернопільських маршруток перевіряють поліціанти

Правоохоронні органи перевіряють водіїв тернопільських маршруток. Жителі міста скаржаться – їм не видають квиток. Якщо ж водій і вручає проїзний талон – то іншого зразка. Такий квиток суттєво відрізняється від надрукованих на валідаторі.

Перевірку приватних перевізників здійснюватимуть поліціанти спільно з комунальним підприємством «Тернопільелектротранс».

Варто зазначити, що розрахунок пасажирів в міському транспорті повинен бути виключно за допомогою електронної системи проїзду з реєстрацією та видачею електронного квитка. При готівковому розрахунку водій зобов’язаний видати пасажиру квиток за допомогою валідатора. Повідомляє прес-служба Тернопільської міської ради.

 

Попередня стаття

На Тернопільщині вчителька вчинила самогубство

Наступна стаття

На вулицях Тернополя лунає коляда (Відео)

One Comment

    Avatar
  • Якщо водії відповідатимуть за видачу квитків то хто відповідатиме за безпеку громадян під час руху маршрутки. Нехай поліціянти сідають за кермо разом з представниками комунального підприємства “Тернопільелектротранс”. Якщо водії так багато заробляють то чому в кожній маршрутці оголошення, що потрібні на роботу водії.

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.