Народжена на Різдво дочка подарувала традицію (Відео)


Шість років тому в другий день Різдвяних свят у тернополянина Андрія Костюка народилася дочка Марічка. Разом з друзями тоді колядував під пологовим будинком. Відтоді колядує щороку в гурті «Червлена шнурівка».

– Ми не професійні співаки. Один бухгалтер, ресторатор, підприємець – вирішили колядувати, щоб передати нашим дітям традиції, щоб вони знали, як це робити, – розповідає учасник колядкового гурту «Червлена шнурівка» Андрій Костюк.

Команда інтернет-телебачення МедіаТОР зустріла колядників в одній тернопільській компанії. Там гурт «Червлена шнурівка» і колядували, і віншували, і гроші збирали. Правда, гроші, кажуть, використовують тільки у благодійних цілях.

– До нас гурт «Червлена шнурівка» завітав вперше. Хлопці роблять корисну справу, своїм часом і співом заробляють кошти для сиріт. Коляда дуже гарна, весела, гарний початок Нового року, особливо під час роботи, – ділиться враженнями директор страхової компанії Марія Тарас. 

Днями колядковий гурт організував флешмоб у ТРЦ Подоляни. Учасники акції згідно із задумом були вдягнуті у вишиванки. Разом колядували і вітали усіх з Різдвом. Флешмоб організував колядковий гурт «Червлена шнурівка» для українців, які за кордоном.

– Ідея з’явилася спонтанно після перегляду флешмобу в канадському місті Едмонтон. Ніяк не очікували масового заходу, розраховували на тридцять-сорок людей. А зібралося багатенько, – розповів Андрій Костюк.

Попередня стаття

Тернопільській різдвяний флешмоб за добу переглянули 16 тисяч людей (Відео)

Наступна стаття

Різдвяний подарунок в день іменин отримала тернополянка (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.