Тернопільській різдвяний флешмоб за добу переглянули 16 тисяч людей (Відео)


Українська коляда зазвучала на весь світ. Організований у Тернополі флешмоб «Україна для тебе» поєднав не лише мешканців міста, а й районів та областей.

В одному із торгівельних центрів учасники співу розійшлись по різних куточках. Починаючи співати, вони однин за одним об’єднувались, доповнюючи голоси у спільному виконанні. Зібравшись наприкінці навколо ялинки у центрі закладу, у святковій атмосфері та вишиванках понад сотня людей  виконали різдвяну коляду.

Співорганізатор заходу Юрій Кулик каже, донести українську різдвяну пісню до тих, хто далеко від дому, – основна мета. Аби люди знали, що їх на Україні чекають.  Результатом флешмобу  – задоволений. Його побачили у всьому світі. Це, – запевняє він, – не остання така акція. В подальшому планують організовувати ще більше креативних масових  заходів.

– Основна мета заходу – донести українську колядку до українців, які з різних причин зараз за кордоном. Те, що ми собі ставили за мету, виконали. Коляду заспівали енергійно та динамічно. Ми були вражені приємно, що прийшли стільки людей. На створення цього флешмобу не витратили жодних коштів. Багато людей приїхали не тільки з Тернополя і Тернопільської області, а й з інших областей. Мене підтримали друзі з Волочиська Хмельницької області. Мого друга – Ігоря Костюка, друзі підтримали зі Львова. Цей флешмоб, цей месседж направлений для українців. І ми хочемо, щоб вони знали, що їх чекають вдома, – каже співорганізатор різдвяного флешмобу «Україна для тебе» Юрій Кулик.

 

Коляда-флешмоб претендує на “Книгу рекордів Тернополя. За добу на YouTube відзняте на заході відео переглянули 16 тисяч осіб. Зараз ведеться детальний підрахунок кількості  колядників, які взяли участь. Після його завершення організаторам заходу представники міської влади вручать відповідний сертифікат.

Попередня стаття

На вулицях Тернополя лунає коляда (Відео)

Наступна стаття

Народжена на Різдво дочка подарувала традицію (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.