Колядковий гурт розповів скільки заколядував за один день різдвяних свят

Дев’ятого січня Андрій Костюк разом з друзями підтримав щорічну традицію – колядували по всьому Тернополю. Завітав гурт «Червлена шнурівка» до багатьох домівок та організацій Тернополя. У третій день різдвяних свят їм вдалося заколядувати майже сімнадцять тисяч гривень.

– Цього року заколядували 16 900 гривень. Це своєрідний рекорд для нашого гурту. Як і завжди, ми ці кошти адресно передаємо дітям, які живуть зі своєю бабусею. Так сталось, їхні батьки пішли з життя, коли вони були ще зовсім маленькими, – розповів учасник гурту Андрій Костюк.

Така ідея виникла ще шість років тому. Зароблені колядою кошти, каже Андрій Костюк, хотіли спрямувати у правильному руслі. Тоді згадали свого друга, який трагічно загинув, залишивши двох діток. Так склалося, через рік померла й дружина. Діти залишилися сиротами. Щороку заколядовані гроші йдуть їм на допомогу.

Щедрим господарям гурт передає подяку і просить не гніватись на тих друзів та родичів до яких цього року не встигли завітати. З колядою обіцяють приїхати наступного Різдва.

 

Попередня стаття

Заліщицького втікача, який скоїв наїзд на людину, поліціанти затримали

Наступна стаття

Тернопільським водіям та пасажирам дали випробувальний місяць (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.