Зі Старим Новим роком на Тернопільщину прийде морозяна зима

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Найближчі дні погодні умови в області будуть обумовлюватися впливом антициклону та проходженням малоактивних атмосферних фронтів. Істотних опадів з 12 по 15 січня синоптики не прогнозують.

Обережними водіям слід бути протягом доби 12 січня – на дорогах вночі та вранці прогнозують ожеледь та слабкий туман. Вітер східний 7-12 метрів/секунду. Температура повітря вночі знижуватиметься до 0-5 морозу. Вдень -1+4 градуси тепла.

13 січня – без істотних опадів. Температура вночі -1-6 морозу. Вдень – близько 0.

Значне похолодання слід очікувати тернополянам 14-15 січня. Вночі синоптики прогнозують -4-9 градусів морозу. Вдень – від 0 до -5 градусів морозу. Повідомили журналістам інтернет-телебачення “МедіаТОР” в Тернопільському обласному гідрометеоцентрі.

Попередня стаття

Обвинуваченого у вбивстві львів’янки судитимуть у Тернополі

Наступна стаття

Порошенко звільнив очільника Збаражчини за власною заявою

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.