Жителі ще чотирьох тернопільських багатоповерхівок матимуть гарячу воду

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У Тернополі цілодобово гарячу воду мають  ще кілька будинків. З 12 січня таким сервісом користуються власники квартир будинків за адресам: вулиця Петлюри, 2, Корольова, 8(3, 4, 5, 6 під’їзди), В. Великого, 5,7. Гарячу воду подаватимуть протягом 24-х годин у тестовому режимі.

Нагадаємо, з 19 грудня 2017 року гаряче водопостачання подається в квартири будинків за адресами: вулиця Петлюри, 4, Петлюри, 6, Корольова, 8 (тільки перший та другий під’їзди), Корольова, 10, Купчинського, 7, Купчинського, 9 (з другого по сьомий під’їзди).  Від 5 січня цього року цілодобову гарячу воду отримали і квартири будинків за адресами бульвар Петлюри, 1,3, вулиця В.Великого, 3. Повідомляє КП “Тернопільміськтеплокомуненерго”.

 

Попередня стаття

Подарунок – тещі: у розіграші від «МедіаТОРа» тернополянин виграв квитки на ТРІОДУ (Фото)

Наступна стаття

Корабель «Тернопіль» з’явиться у Польщі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.