Подарунок – тещі: у розіграші від «МедіаТОРа» тернополянин виграв квитки на ТРІОДУ (Фото)

Тернополянин  Андрій Кулешко сьогодні став переможцем у розіграші квитків від Першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР» на концерт відомого гурту ТРІОДА «На Різдво додому».

Розіграш відбувся 15 січня на сторінці «МедіаТОР» у Фейсбук за допомогою програми RANDOM.ORG. За кілька годин після оприлюднення результатів дружина переможця Надія Януш забрала квитки.

– Чоловік часто бере участь у подібних конкурсах, – розповіла пані Надія, – проте, це – вперше, коли йому так пощастило. Ми любимо гурт «ТРІОДА», слідкуємо за його творчістю. Вдома часто вмикаємо їхні пісні. Колядами у виконані тернопільських солістів особливо захоплюється моя мама. Тож, думаю, що ці квиточки подаруємо їм.

Як уже розповідав «МедіаТОР»,  концерти групи «ТРІОДА» у рамках різдвяного туру відбуваються у шістьох міста Тернопільщини. Разом з відомими виконавцями  вже колядували жителі  Бережан та Кременеця.  16 січня концерт відбудеться в Тернопільському драмтеатрі, 17 – в Теребовлі, 25 – у Чорткові, 26 – в Козові.

 

 

Попередня стаття

По бездоріжжю і з танцями. Маланка у Горошовій не зраджує традиціям (Відео)

Наступна стаття

Жителі ще чотирьох тернопільських багатоповерхівок матимуть гарячу воду

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.