«Шукаю роботу. Безпритульний», – табличка у руках тернопільського безхатька (Відео)


Чоловіка, що стоїть поблизу тернопільського ринку з картонною табличкою «Шукаю роботу. Безпритульний», звати Григорій Михайлович. Йому 61 рік, родом з Житомира. Проте вже десяток років їздить українськими містами у пошуках роботи. Безпритульним себе називає, бо немає жодних документів. Каже такого статусу не цурається, просто хоче знайти роботу.

До Тернополя Григорій Михайлович приїхав пів року тому. Працював на підприємстві з виготовлення бетонних виробів. Робота сезонна, тому на зиму доводиться шукати інший варіант.

– Я будівельник. Мені треба таку роботу, щоб я там і охоронцем працював і роботу робив і жив, – каже пан Григорій.

Чоловік не говіркий. Розповів лише, що колишній військовий. Чому втратив всі документи – не розповідає. Проте ділиться планами на майбутнє. Каже, що хоче влаштуватися на роботу, відновити документи, заробити грошей щоб згодом відкрити маленьку птахофабрику.

 

Попередня стаття

Концерт гурту «ТРІОДА» у Тернополі зібрав аншлаг (Відео)

Наступна стаття

До кінця тижня у Тернополі – ожеледиця та мокрий сніг

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.