У Тернополі на Великогаївському мості ДТП (Фото)

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 20 січня близько 23:40 поблизу перехрестя Об’їзна-Гайова-Великі Гаї. За інформацією очевидця, водій автомобіля  пасажирського мінівена рухався у напрямку Збаразького кільця. Не впоравшись з керуванням, керманич врізався в бетонні блоки на мості. У результаті зіткнення є постраждалі. На місце ДТП прибули дві карети швидкої допомоги. Травмованих людей медики госпіталізували до лікарні. На місці події працюють патрульні, – повідомив очевидець журналістам інтернет-телебачення “МедіаТОР”. Деталі ДТП – згодом.

Попередня стаття

Головну ялинку Тернополя демонтують 22 січня (Фото)

Наступна стаття

З квітня ціна на газ може здорожчати на 8,3 відсотки

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.