Тернопільські перевізники можуть залишитися без роботи (Відео)


Із приватними перевізниками Тернополя, які порушили вимоги конкурсу та домовленості, Тернопільська міська рада з 1 лютого розриває договір про співпрацю. Офіційні листи з повідомленням їм надіслали 22 січня – згідно із законом, за десять днів до розірвання договору. Причина такого рішення – неякісні послуги пасажирського перевезення.

– Від тернополян щодня надходить все більше скарг про недотримання норм та вимог перевезення пасажирів, графіків роботи та завчасного з’їзду водіїв з визначених маршрутів. Також салони маршруток заповнені понад максимальну кількість, недотримання та ігнорування електронної системи оплати за проїзд. Зокрема, фальсифікація квитків та відмова приймати оплату за проїзд електронними проїзними картками. Тому працівники управління транспорту проаналізували стан виконання умов договорів, які були укладені з перевізниками на підставі проведеного конкурсу. Враховуючи цей аналіз, виявили чисельні порушення, – повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Допустять до подальших перевезень тих перевізників, які протягом цього часу зможуть забезпечити виконання умов, передбачених конкурсом та договором. Перевірятимуть водіїв маршруток щодо дотримання вимог правоохоронці, які проводитимуть на маршрутах рейди.

Попередня стаття

Водій автівки, яка провалилась під кригу, намагався вилізти через багажник (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі квартирний грабіжник обікрав дівчину із вадами слуху

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.