Водій автівки, яка провалилась під кригу, намагався вилізти через багажник (Відео)

У селі Теклівка Гусятинського району двоє чоловіків виїхали на кригу місцевого ставу. Проїхали сто метрів. Тонка крига не витримала, авто з людьми пішло під воду.

Зі слів односельчан, в неділю дядько з племінником випивали. Вночі захотіли розважитися, близько третьої ночі заїхали автомобілем на став. За мить авто почало тонути. Тридцятидворічний чоловік зміг вилізти через задні двері. Водій разом з авто залишився під водою.

Рятувальники витягнули автомобіль близької другої дня. В автівці усі вікна були цілими, двері – закриті, лише багажник відкритий. Чоловіка в авто не було. Тіло водолази знайшли у водоймі незадовго.

Більше – завтра на сайті “Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР”

 

 

 

Попередня стаття

На Бучаччині місцевий безробітний незаконно видобував пісковик (Відео)

Наступна стаття

Тернопільські перевізники можуть залишитися без роботи (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.