Незаконне видобування каменю викрили правоохоронці на Тернопільщині

За незаконне видобування корисних копалин відповідатимуть жителі одного із сіл Бучацького району. Правоохоронці під час досудового розслідування встановили, чоловіки, порушуючи законодавство, видобували пісковик у недіючому кар’єрі поблизу села Русилів.На місці злочину поліціанти виявили та наклали арешт на вантажний автомобіль, яким перевозили крадений камінь.

 

Кримінальне провадження відкрили за ч.2 ст.240 КК України – незаконне видобування корисних копалин загальнодержавного значення. Правопорушникам загрожує позбавлення волі на строк від 2 до 5 років з конфіскацією незаконно добутого і знарядь видобування. Повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Попередня стаття

Завтра тернополян закликають не сідати за кермо автівки

Наступна стаття

Термін “інвалід” вилучать із законодавства та вжитку

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.