На Тернопільщині від загибелі рятують лебедів (Фото)

Рятувати від загибелі диких птахів взялися на Тернопільщині. Про зграю лебедів на вкритому кригою ставі повідомили жителі села Глинна Козівського району. Прибувши на виклик, рятувальники побачили близько 20 лебедів. Коли люди почали наближатися до них, птахи злетіли. В ополонці посеред замерзлої водойми залишився один молодий лебідь. Він був травмований та знесилений, а тому полетіти не зміг.

Аби птах не загинув, рятувальники з допомогою човна дістались до нього та витягли з води. Наразі для лебедя облаштували всі необхідні мови. Подальше місце його перебування вирішують. Повідомляє управління ДСНС України у Тернопільській області.

 

Попередня стаття

60-річну жінку зґвалтував товариш сина (Відео)

Наступна стаття

“Має бути якась межа”,  – тернополяни про здорожчання валюти (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.