Діти Тернопільщини можуть позмагатися за виграш у 7 тисяч гривень

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Талановиті діти Тернопільщини мають можливість позмагатися за звання у Всеукраїнській премії «Дитина року». Започаткована вона у 2009 році. Цьогоріч відбудеться ювілейна – Х премія.

Учасниками конкурсу можуть стати діти віком від 4 до 13 років включно. Переможців обиратимуть за такими номінаціями:

  • Найрозумніша дитина;
  • Найспортивніша дитина;
  • Найтворча дитина;
  • Найдивовижніша дитина;
  • Найгероїчніша дитина.

Розмір грошових премій на 2018 рік оргкомітет затвердив незалежно від номінацій:

  • 1 місце – 7000 гривень;
  • 2 місце – 5000 гривень;
  • 3 місце – 3000 гривень.

Реєстрація для участі у конкурсі триватиме до 15 березня. Анкету для подачі можна скачати на сайті http://www.divo-dutuna.com. Її потрібно заповнити та надіслати із підписом батьків або уповноваженої особи за адресою: 03186, м. Київ, вул. Авіаконструктора Антонова, 5-Б, оф. 712.

До документів потрібно додати копію свідоцтва про народження, а також матеріали, які свідчать про досягнення конкурсанта – фото-, відеоматеріали, копії дипломів, грамот, свідоцтв та статей. Після ретельної оцінки експертне журі нагородить трьох фіналістів з кожної номінації. Вони гарантовано отримають грошову винагороду, диплом та звання “Дитини року”. Повідомляє Міністерство освіти і науки України.

Попередня стаття

На Чортківщині в обрив разом із фурою злетіли водій та пасажир (Фото)

Наступна стаття

До закінчення реєстрації на пробне ЗНО залишилось 7 днів

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.