До закінчення реєстрації на пробне ЗНО залишилось 7 днів

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

До закінчення реєстрації на пробне зовнішнє незалежне оцінювання залишився тиждень. Зареєструватися можна до 31 січня на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

 

Близько 149 тисяч заявок для участі в пробному тестуванні вже прийняли. Найбільше осіб виявили бажання скласти пробний тест з української мови і літератури – понад 83,5 тисячі, на другій сходинці англійська мова – понад 20,5 тисяч осіб, на третій – математика – понад 17 тисяч випускників.

 

У 2018 році пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури відбудеться 24 березня, з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов – 31 березня.

 

Більше дізнатися про пробне ЗНО та дізнатися контакти регіональних центрів можна за посиланням http://testportal.gov.ua/probzno/ . Повідомляє Міністерство освіти і науки України.

Попередня стаття

Діти Тернопільщини можуть позмагатися за виграш у 7 тисяч гривень

Наступна стаття

Смертельні розваги: дівчина вилетіла з саней, прив’язаних до машини (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.