Юристи та журналісти, – серед нових патрульних Тернополя (Відео)


Присяга поліцейських. На службу заступило двадцять нових патрульних. Серед них – 12 хлопців і 8 дівчат.

Новопризначених привітав очільник поліції Тернопільщини Олександ Богомол.

– Досягнувши поставлених цілей, маєть розуміти, що отримавши нову форму та зброю, ви отримали й велику відповідальність. Її нестимете щодня. Бажаю усім кар’єрного росту та підтримки від колег, які працюватимуть пліч-опліч з вами.

Піти по батьківських стопах та вступити до лав правоохоронців вирішила й рядова поліції Ольга Рилова. Каже, що довго не задумувалась у виборі професії та, здобувши юридичну освіту, одразу вирішила стати патрульною.

– Хочеться робити добро людям та повсякденно захищати права громадян, – зазначила поліцейська. – Радію, що мій вибір підтримали батьки.

Вже традиційно нових працівників патрульної поліції освятили та поблагословили священнослужителі.

 

 

 

Попередня стаття

За неякісне прибирання дворів від снігу тернополяни не платитимуть

Наступна стаття

ДТП на Тернопільщині: авто «на даху», водій – в реанімації

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.