Найбільший в Україні Джуринський водоспад замерз (Фото)

Завдяки морозяній зимі на Тернопільщині можна встигнути насолодитися крижаними фігурами водограїв Джуринського водоспаду.

Він є найвищим рівнинним водоспадом в Україні. Його висота шістнадцять метрів, і складається він з трьох каскадів. Крижана кірка вкрила майже увесь водоспад. Мороз утворив химерні бурульки та нарости із обледенілого снігу. Вода, яка збігала з шаленою швидкістю, у якусь мить завмерла у дивовижних формах.

Крижаний водоспад відвідав Віктор Гоцалюк. Світлини Джуринського водоспаду виклав у Фейсбуці.

Минулоріч команда МедіаТОР побувала на Джуринському водоспаді. Пропонуємо вам переглянути як виглядав крижаний водограй у 2017-му на відео. Його льодяна краса зачаровує.

 

 

Сьгодні пробував льодолазити

Опубліковано Впізнай -Світ Четвер, 25 січня 2018 р.

Попередня стаття

Дієтолог розповіла як здорово харчуватися у фаст-фуді

Наступна стаття

Біля тернопільського автовокзалу горів “Мерседес” (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.