Тернополяни не проти розірвання угод з перевізниками (Відео)


Тернопільська міська рада хоче розірвати договори з приватними перевізниками, які надають послуги з перевезення пасажирів маршрутками, з 1 лютого 2018 року.

Про це заявив міський голова Сергій Надал.

 

Усім перевізниками було вручено офіційні листи про розірвання договорів, оскільки ті не надають якісних послуг з пасажирського перевезення у місті та не виконують умов договору.

 

Відтак, 22 січня, за десять днів до дати розірвання угоди, усім приватним перевізникам було вручено офіційні листи-повідомлення про припинення їхньої діяльності з 1 лютого. Ті перевізники, які протягом цього часу зможуть забезпечити виконання умов, які передбачені конкурсом та договором, будуть допущенні до подальших перевезень.

 

Тернополяни не проти розірвання угод з водіями маршруток, –  опитування дивіться у проекті «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР».

Попередня стаття

У Ланівцях відкриють «соціальний гардероб»

Наступна стаття

Дієтолог розповіла як здорово харчуватися у фаст-фуді

2 Comments

    Avatar
  • Давно пора. Власники маршруток геть обнагліли . Нехай працюють, прозоро.

  • Avatar
  • Чому левова частка перевезень належить приватному перевізнику, який маніпулює доходами, як йому заманеться, а не комунальному транспорту?

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.