На мокрому тротуарі у Тернополі лежав п’яний чоловік (Фото)

Фото, на якому забражений чоловік, який лежить на тротуарі на вулиці 15 Квітня, опублікувала у мережі тернополянка Юлія Мамчак. Жінка розповідає, що таке видовище вони з сусідами бачать часто, адже поблизу їхньої домівки працює «наливайка». На світлинах видно, що чоловік вмостився на паперовому ящику, ні на кого не реагує і, схоже, лежить на землі вже якийсь час, оскільки  одяг брудний і мокрий.

 

– Тернопіль. Чийсь тато і дідусь. Знаєте, що обурює, що таке явище на нашій багатостраждальній вулиці 15 Квітня ми бачимо ледь не щодня.. Маємо нещастя бути сусідами “наливайки” в комплексі “Молодіжний”. На розлив з 9 ранку продається, на мою думку, не зовсім якісний алкоголь… Потім добре піддаті чоловіки виходять та справляють нужду на наших дитячих майданчиках. Групові звернення, скарги, виклики поліції чомусь залишились без уваги.

Підсумки сьогоднішньої історії.

Визвали швидку. Швидка повезла чоловіка додому, а куди його ще діти? На радість сім’ї…., – написала пані Юлія на своїй сторінці у фейсбук.

 

Тернопіль. Чийсь тато і дідусь. Знаєте, що обурює, що таке явище на нашій багатостраждальній вулиці 15 Квітня ми бачимо…

Опубліковано Yulya Mamchak Понеділок, 29 січня 2018 р.

Попередня стаття

Тернополян закликають щепитися від хвороби, спалаху якої ще немає (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі на водія-втікача склали одночасно п’ять адмінматеріалів

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.