Наркоторговця зі стажем впіймали тернопільські правоохоронці

Фото з відкритих джерел

43-річного жителя обласного центру, якого підозрювали у продажі наркотичних речовин, тернопільські правоохоронці впіймали на гарячому. Чоловік реалізовував наркозалежним особам обласного центру “метадон” та “димедрол”.

 

Фото з відкритих джерел

Під час обшуку у затриманого вилучили димедрол та двадцять таблеток метадону. За таблетку димедролу він просив 40 гривень, а метадон цінив в сто гривень за штуку. Шляхи надходження цих препаратів оперативники встановлюють.

За словами керівника управління протидії наркозлочинності ГУНП в Тернопільській області Михайла Димиди, “бізнесмен” вже був раніше судимий. Чоловіка притягували до кримінальної відповідальності за незаконні операції з наркотичними засобами. У 2015 році його піймали на продажі сильнодіючих лікарських засобів – “димедролу” та “соннату”.

Наразі правоохоронці вирішують питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу та оголошення підозри відповідно до статті 307 частина 1 ККУ – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів та 321 частина 1 – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів. Триває слідство. Повідомляє ГУНП в Тернопільській області.

Попередня стаття

Віденський бал у Тернополі задля порятунку зору в найменших (Відео)

Наступна стаття

Африканську чуму свиней зафіксували у двох районах Тернопільщини

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.