Віденський бал у Тернополі задля порятунку зору в найменших (Відео)


Довгі сукні, вишукані костюми, усмішки й танці, – таким був вечір Віденського балу.
Відвідувачі спостерігали за танцями, слухали тернопільського співака Володимира Вермінського та колядки від гурту Тріода. Кожен охочий мав змогу закружляти у вальсі й стати королем чи королевою балу.
– Для будь-якого міста проведення Віденського балу є показником причетності до європейської культури, мистецтва до найкращих традицій європейського співтовариства, – зазначив заступник міського голови Тернополя Леонід Бицюра.
Під час балу провели благодійний аукціон. Завдяки Акції «Допоможемо дітям дивитися на світ здоровими очима», організатори збирали кошти на обладнання в дитячій лікарні.
– Вилучені кошти підуть на закупівлю офтальмологічних скелець для визначення вад зору у дітей в Тернопільській міській комунальній дитячій поліклініці, – зазначила співвласниця та керівниця журналу City Life Тетяна Шершун.
Нагадаємо, вперше Віденський бал організували у 2016-му році. Тоді кошти спрямували на допомогу воїнам АТО. Минулого року кошти зібрали для закупівлі 17 ортопедичних матраців для Петриківського геріатричного пансіонату.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Попередня стаття

Порушника не затримали, потерпілих немає, – патрульні про нічну погоню з ДТП (Відео/Фото)

Наступна стаття

Наркоторговця зі стажем впіймали тернопільські правоохоронці

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.