Псевдопрацівники “Тернопільгазу” обкрадають тернополян

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

За крадіжку 5 тисяч гривень та банківської карточки відповідатиме 32-річна жителька Борисполя. Жінка разом зі спільницею обкрадали помешкання тернополян. Представившись співробітницями газової контори, вони потрапили до помешкання пенсіонерів. Поки одна вдавала, що перевіряє справність лічильника, інша встигла обшукати помешкання. Після візиту зловмисниць подружжя виявило зникнення грошей та банківської картки.

 

Одну з підозрюваних поліціанти затримали. Нині вона перебуває у слідчому ізоляторі в Чернівецькій області, адже й там здійснювала крадіжки. Спільницю 32-річної бориспільчанки поліцейські встановлюють. Кримінальне провадження відкрили за ч.2 та 3 ст. 185 ККУ.

 

Постраждала від псевдопрацівників “Тернопільгазу” й 94-річна жителька обласного центру. Невідома жінка постукала у двері потерпілої та представилася працівником «Тернопільгазу». Сказала, що оглядає лічильники. Пенсіонерка впустила її до помешкання. Попросивши господиню, аби та принесла документи, крадійка знайшла сховок та викрала з нього готівку в розмірі 63 000 гривень та золоті вироби.

 

Отримавши необхідне, псевдопрацівниця швидко покинула квартиру. Жінка майже одразу помітила пропажу цінностей, але повідомляти працівників поліції не хотіла. Вже через місяць після події пенсіонерка все розповіла своїй внучці, яка й звернулась за допомогою до поліції. Кримінальне провадження віддкрили за ч.1 ст. 185 ККУ. Повідомляє КП “Тернопільміськтеплокомуненерго”.

Попередня стаття

На Шумщині військовослужбовець вбив тітку та її матір (Відео)

Наступна стаття

У сім’ї начальника відділу комунікації поліції області Сергія Крети поповнення

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.