На Шумщині військовослужбовець вбив тітку та її матір (Відео)


Подвійне вбивство трапилося у селі Потуторів Шумського району. Тіло пенсіонерки у її власному будинку знайшов внук. Чоловік одразу зателефонував у поліцію, адже на тілі загиблої помітив сліди насильницької смерті. Окрім цього родич повідомив ще й про зникнення своєї матері, яка мешкала разом з бабцею і доглядала за нею.

Оперативники, прибувши на місце криміналіст підтвердив, що 88-річну жінку вбили. Загибла впродовж трьох років не ставала з ліжка через травму ноги. Попередня версія смерті – удар тупим предметом.
Також правоохоронці оглянули будинок та прилеглу територію. У підсобному приміщенні вони знайшли ще одне тіло жінки. У 63-річної загиблої виявили відкриту черепно-мозкову травму. Що це його мати – підтвердив заявник.

Син загиблої розповів, що з мамою та бабусею щодня зідзвонювалися. Проте, останню добу з родичами зв’язку не було і тому він вирішив приїхати та перевірити чи все гаразд. Зайшовши в будинок – побачив кров та мертву бабцю. Чоловік заявив, що у скоєному підозрює свого 29-річного родича, який останнім часом поводився дивно. правоохоронці оголосили підозрюваного у розшук.

– Було блоковано виїзди з села а також орієнтовано особовий склад на автовокзали та залізничні вокзали. І в ході оперативно-пошукових заходів встановили його місце знаходження. Коли підозрювану особу затримали на місці, чоловік ще перебував у стані алкогольного сп’яніння. З цього ми можемо прийти до висновку, що під час вчинення злочину він також був в алкогольному сп’янінні. Цей член сім’ї проходив службу у Збройних Силах України і недавно був відправлений у відпустку, – повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Олександр Богомол.

Знайшли затриманого у закинутій сільській хаті. При попередньому огляді на його одязі криміналісти виявили сліди крові. За однією з версій, родичку він вдарив один раз обухом сокири, а от тітку вдарив кілька разів по голові. Після того, як вона перестала подавати ознак життя, заніс тіло у хлів, взяв продукти харчування та пішов до сусідів випивати.

Що спровокувало чоловіка на такий вчинок – встановлюють слідчі. Подію внесли в ЄРДР за статтею 115 частина 2 ККУ – умисне вбивство двох або більше осіб. Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

 

Попередня стаття

Водія «на бляхах», наздоганяючи якого перекинулося авто патрульних, знайшли (Відео)

Наступна стаття

Псевдопрацівники “Тернопільгазу” обкрадають тернополян

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.