Тернопіль засипає снігом (Відео)

Тернопіль засипає снігом. Інтенсивні снігопади почалися близько обіду. До вечора випало понад 7 см. опадів.

У місті оголошено «жовтий рівень» системи оповіщення. Комунальники просять  пішоходів та водїів бути уважними, адже світлофори з 19.00 год. і до ночі працюватимуть у миготливому режимі.Також рішенням міської ради введено обмеження на в’їзд великовагових та вантажних транспортних засобів зі сторони Львова – дорога М-09, Бережан- дорога М-12, Чернівців- дорога М-19, Підволочиська – дорога М-12 та Кременця – дорога М-12.

– У місті розпочали проведення превентивних заходів, зокрема здійснюють попереднє посипання доріг та пішохідних ділянок, а також готуються до ліквідації снігу.

Одночасно нагадуємо підприємствам, які обслуговують житловий фонд, та представникам ОСББ про необхідність забезпечити розчищання та посипання протиожеледною сумішшю прибудинкові території, аби у разі необхідності забезпечити проїзд машин швидкої допомоги тощо,- повідомляє прес-служба міської ради.

Тернополян просять утриматися від поїздок власним авто, не заважати роботі снігоприбиральної техніки та нагадують про заборону залишати свій автотранспорт обабіч проїзних ділянок.

Попередня стаття

Щогодини в Україні реєструють 20 нових випадків захворювання на рак

Наступна стаття

На «Фестивалі снігових баб» ліпили мультяшних героїв (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.