Тернополянка Олена Підгрушна – прапороносець України на відкритті зимових Олімпійських ігор у Пхьончхані (Відео)

Олімпійська Чемпіонка з біатлону Олена Підгрушна – прапороносець збірної України у Пхьончхані. Саме їй довірили почесну місію пронести прапор України на офіційній церемонії відкриття ХХІІІ зимових Олімпійських ігор.

– Вітаю нашу Олену, вона буде чудовим прапороносцем! Разом до перемоги! Написав на своїй сторінці у Facebook Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов

– Дуже приємно, що вся команда одноголосно підтримала мою кандидатуру. Це була мрія дитинства. Хочу попросити кожного українця, вболівайте за Україну. Не дивлячись на те, що ми за тисячі кілометрів від вас, кожна ваша душа, кожна посмішка, кожна радість буде підтримувати нас, – наголосила Олена Підгрушна.

Попередня стаття

У Тернополі на вихідні прогнозують до 16 градусів морозу

Наступна стаття

Відтепер посвідчення водія тернополяни отримуватимуть по-новому

2 Comments

    Avatar
  • Так! Оленка достойна цієї місії !!! Будемо вболівати усім серцем за нашу українську команду !!!

  • Avatar
  • Олено, бажаю удачи!!! Чекаємо чергових перемог!!!

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.