У Тернопіль привезли Чудотворну Зарваницьку Ікону (Фото)

До Архикатедрального Собору Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці привезли Чудотворну Зарваницьку Ікону. Зустріли Святиню Високопреосвященний Архиєпископ і Митрополит Кир Василій, єпископ- помічник Кир Теодор, священнослужителі міста Тернополя та віряни. Перебуватиме Ікона  у Тернополі протягом тижня.

 

Настоятел Архикатедри отець Орест Павліський привітав Митрополита та подякував Архиєрею за те, що Ікона перебуватиме в храмі аж протягом тижня. «Зазвичай ми ходимо до дому Пресвятої Богородиці, до Зарваниці! А Сьогодні Матінка Божа, прославлена в своїй Іконі, прийшла до нас,- і це є для нас великим подарунком!»- сказав настоятель Собору.

 

Молебен до Пресвятої Богородиці очолив Митрополит Василій та звернувся до вірян із проханням молитися за мир та спокій в Україні. Повідомляє Архикатедральний Собор Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці-Тернопіль. 

 

Попередня стаття

У Тернополі невідомий розстріляв собаку (Фото)

Наступна стаття

Як вийти з кризи, коли люди “голосують ногами в Польщу”, – розповів Анатолій Гриценко (НАЖИВО)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.