У Тернополі невідомий розстріляв собаку (Фото)

Фото Liudmyla Sha

У Тернополі невідомий чоловік на вулиці Злуки відстрілює із мисливської рушниці тварин. Про застрелену неподалік дитячого садка №31 собаку повідомила на сторінці у Facebook Liudmyla Sha. Дівчинка, зокрема, написала:

“УВАГА! ВБИВЦІ СЕРЕД НАС! Друзі, знайомі, журналісти, тернополяни, прошу максимальної уваги і розголосу! Вчора, 10.02.2018 близько 22:30 в м. Тернопіль на розі вулиць Спортивна – Злуки беспосередньо біля дитячого садка №31 (неподалік піцерії Сорренто) сталося вбивство. 
Невідомий двічі стріляв в безпритульних тварин з мисливської рушниці, вбивши місцеву собаку. Бідолашна тваринка стікаючи кров’ю пробігла ще близько 200 метрів з вогнепальноюю раною, добігла до пропускного пункту гаражного кооперативу, де на звуки пострілів і шуму вибіг сторож і померла.??? Сторож відразу викликав поліцію. Дослідивши територію працівники поліції знайшли неподалік гільзу, склали протокол… 
Однак, ми з вами знаємо, що лише масове поширення і розголос може сприяти розслідуванню цієї справи і знайденюю вбивці, інакше під загрозою всі ми! 
Нажаль, у стані шоку, сторож не запитав ні прізвища поліцейських ні номеру протоколу, але з його слів ми знаємо, що у них є матеріал для подальшого розслідування і встановлення правосуддя! 
Також просимо відгукнутись людей, котрі можливо стали свідками даного випадку чи хоча б щось чули: мешканців прилеглих будинків, перехожих чи проїжджаючих неподалік водіїв. Година була не пізня, а дорогою, що веде на гаражі в цей час у вихідні дні проїжджає немало машин. Людину з рушницею в руках чи кейсом для рушниці важко не помітити, а на звук пострілу оглянутись тим більше! 
Нагадаю, що згідно законодавства, жорстоке поводження з тваринами за різних обставин може каратись позбавленням волі до 8 років. Вже не говорячи про страшну небезпеку, що якийсь псих отак посеред вулиці біля житлових будинків і дитячого садку може розгулювати собі з рушницею і стріляти по живим істотам! 
Благаю допоможіть поширити цей крик душі! Загибла собака була нашим другом… У неї було ім’я, у неї було важке життя, мудрий, ніжний та втомлений погляд матері, і вона не дочекалась притулку і захисту у європейському місті Тернополі. Прости, маленька…”

Фото Liudmyla Sha

 

Попередня стаття

На Олімпійських іграх кременчанин злетів із санок

Наступна стаття

У Тернопіль привезли Чудотворну Зарваницьку Ікону (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.