«Бурулькопад». Над головами тернополян – крижана небезпека (Відео)

Нинішня зима мінлива – нічні заморозки змінюються на денну відлигу. Температурні перепади – найсприятливіші умови для утворення льодяних бурульок.

Крижані брили на козирках, дахах будівель і споруд є серйозною проблемою. Падаючи, вони можуть травмувати перехожих. Причому, чим важча бурулька і чим вище будівля, з якої вона впала, тим більша ймовірність і серйозність травми. Падіння снігу, льоду з даху може привести не тільки до сильного удару або струсу мозку, але і до смерті.

Особливу небезпеку бурульки становлять в місцях масового скупчення людей та на вузьких вуличках, де тротуари безпосередньо прилягають до будинків. За правилами техніки безпеки такі ділянки повинні бути захищені та огороджені спеціальною стрічкою.

Для того, щоб не потрапити в біду та уникнути травмування, комунальники радять, не заходити за спеціальні огорожі та триматися на відстані 3-5 метрів від будинків.

В управлінні ЖКГ кажуть, що в місті працює спеціальна «вишка». З її допомогою збивають льодяні брили з дахів. Тому про крижані небезпеки, варто повідомляти їх. А якщо самостійно збиваєте бурульки, потрібно бути обережним, й остерігатися їх падіння з висоти.

 

Попередня стаття

Все почалося з пісні , – тернополяни про зустріч з коханими (Відео)

Наступна стаття

Понад півсотні маленьких тернополян госпіталізували через грип (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.