На Теребовлянщині зять побив тестя до втрати свідомості

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

За побиття людини відповідатиме житель Теребовлянщини. Чоловік так відлупцював тестя, що той втратив свідомість. Удари в обличчя зять наніс потерпілому під час суперечки. 70-річний пенсіонер упав і не рухався. Побачивши це, підозрюваний подумав, що убив його, й побіг кликати на допомогу.

 

Суcідка, якій чоловік розповів, що начебто убив літнього родича, викликала поліцію і швидку. Потерпілий -живий. Медики діагностували у нього закриту черепно-мозкову травму, струс мозку, забій щоки та садна. Пенсіонеру видали направлення на судово-медичну експертизу. Загрози його життю немає.

 

Кримінальне провадження відкрили за ч.1 статті 125 Кримінального кодексу України – умисне легке тілесне ушкодження. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області.

Попередня стаття

У Петриках мешканець геріатричного будинку пограбував пенсіонера

Наступна стаття

Безкоштовно лише «з карткою». Скоро пенсійні не діятимуть і в тролейбусах (Відео)

One Comment

    Avatar
  • це напевно в ілавчому

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.