Оригінальна валентинка – швидко й красиво від тернополянки Лілі Вовк (Відео)

Робота, яка зроблена своїми руками є найціннішою. Коли щось твориш власноруч, віддаєш частинку себе. У цьому випадку ти ділишся своєю любов’ю зі своїм коханим чи коханою. У цих словах переконана тернополянка Ліля Вовк. Дівчина вже декілька років поспіль робить власноруч різноманітні відкритки та блокноти.

До Дня святого Валентина Ліля показала як швидко й красиво можна зробити оригінальну валентинку. Ліля Вовк робить їх у світлих, пастельних тонах. Каже, бачить кохання лише у ніжних відтінках. Тому в її колекції немає яскравих відкриток. Хоча, розповідає, це все залежить від відчуттів, якщо до вподоби пристрасні червоні кольори, – сміло використовуйте.

– Відкритка виражає почуття, смаки, емоції до другої половинки. Якби мені хлопець зробив валентинку, я б її зацінила дуже сильно, – каже Ліля.

Як виготовити валентинку?

Шамблон нестандартного сердечка Ліля зробила у “ворді”. Аркуш паперу згинає вдвоє. На ньому відмальовуємо сердечко. Вирізаємо, але не до кінця, на згині залишаємо. Далі вибираємо фон і наклеюємо. Цікаві написи також можна роздрукувати. Підложки для напису Ліля просто вириває із заготовок. Всередині відкритку можна підписувати за власним бажанням.

 

 

 

Попередня стаття

Аварію на залізничному переїзді у Глибочку спричинив п’яний водій

Наступна стаття

На Тернопільщині водій збив пішохода: потерпілий помер у лікарні

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.