20 кілометрів пішки заради побачення, – щасливі історії кохання працівників “МРІЇ” (Відео)


Проект “МРІЯ єднає серця”

Він – міліціонер. Статечний, проте спокійний і неговіркий. Вона – школярка. Тендітна, але емоційна та балакуча. Та зима дала початок міцним тривалим стосункам. А згодом пара з’ясувала – мають однаковісінькі прізвища. Обоє Особські, хоча й не родичі. На щастя. Бо вона заради нього готова була відмовитись від мандрівок з друзями, він заради неї за один вечір проходив пішки десятки кілометрів.

 

 

– Одного вечора ми підійшли на станцію до тепловоза, попросили машиніста, щоб він нас відвіз на дискотеку. В нього великі були очі, але погодився. І нам це так ввійшло в звичку, що ми підходили на таку-то годину на станцію, нас відвозили на дискотеку, ми там сходили, по путях переходили на свої місця. А потім рівно в 12 годин, вже пів на першу дизелі йшли, нам потрібно було на тому самому місці, де він нас висадив… Ми всі бігли бігом, щоб підвіз назад додому. Відколи мене почав проводжати додому Юра, то я вже не їздила теплоходом. А ходила пішки з ним за ручки, – починає розмову Людмила Особська.

 

Чоловік Юрій каже, що до Людмили потрібно було йти з кілометрів 5 в одну сторону. Потім ще зо 5 кілометрів йшли разом на дискотеку. Поки проводив назад  й повертався додому, батьки ставали господарку порати.

 

Одружилися Людмила та Юрій 18 жовтня, нещодавно святкували 20 років спільного життя. За цей час разом об’їздили всю Західну Україну, туристичні міста, гори й моря. Зважились завести вівчарку, розводили понад сотню кроликів. Їх щастя і сила – у єдності. Вона дає їм натхнення досягати вершин і відчуття родинного тепла.

 

Син Юрія та Людмили розповідає, що тато завжди допомагає мамі на кухні. Поки вона прийде з роботи приготує вечерю.

Вони обожнюють свої сімейні вечори і навіть зважились працювати разом. З 2012 року Людмила – старший обліковець в «Агрохолдингу «МРІЯ». Туди ж переманила і чоловіка, щоправда, на сезонну роботу.

 

– Працюю понад 6 років в компанії Мрія, я дуже задоволена, це моя робота, могутня компанія. Чоловік пенсіонер по вислузі років і я запропонувала йти до нас фахівцем по збору урожаю, – розповідає Людмила.

– Коли я прийшов в компанію, моя дружина вже 4 роки працювала там. І тому в мене не виникло сумнівів, що ця компанія найкраща. Я із задоволенням пішов працювати в цю компанію, – каже фахівець по збору урожаю в Агрохолдингу «МРІЯ» Юрій Особський.

Довіра і взаєморозуміння, – основа міцних стосунків, зізнається подружжя. А діти черпають з батьківського прикладу власне натхнення. Старший Сашко також вивчає аграрну справу. Проте найважливіше, що переймають сини – сімейні цінності.

 

 

Надворі знову лютий. Такий, як і тоді, у 1995-му. Засніжені вулиці, замерзлі дерева, ледь помітні ліхтарі. А їхнє щастя розливається сміхом. І він досі тримає її за руку.

– Мрійте, мрії збуваються!

Попередня стаття

За добу у Тернополі постраждали три власники автівок

Наступна стаття

Сьогодні тернополяни активно пишуть заяви на одруження (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.