Пожертвував футболом заради побачення, – щасливі історії кохання працівників “МРІЇ” (Відео)


Проект “МРІЯ єднає серця”

 

Сергій та Світлана Овсяні познайомилися під час перевірки на підприємстві. Протягом, приблизно 9 місяців, Сергій дзвонив до Світлани та натякав на каву-брейк. У дівчини, яка працювала юридичним консультантом, завжди була завчена фраза: «Ми консультуємо щодня з 8 до 17, прийом в середу, чекаю і надам консультацію в повному обсязі». Так розповідають про своє знайомство подружжя Овсяних.

 

– Консультація – це так «в лапках», вона мені дуже сподобалася. Світлана максималістка, завжди досягає своїх цілей, і до того ж вона дуже добра і позитивна. А я знаю, що добро набагато сильніше, ніж зло. Я побачив в ній свою другу половинку, – каже Сергій.

 

Якось, розповідає Світлана, він запитав про плани на завтра. А планів не було, ми домовилися піти в кіно. Того березневого дня Сергій та Світлана подивились фільм, пообідали, погуляли й за задумом Сергія перше побачення мало закінчиться до початку улюбленої гри.

 

– Це завжди було дуже принципове протистояння. І я поспішав додому, але в підсумку ми не потрапили… Ми так захопились одне одним, що я вперше в житті пропустив футбол, на жаль. А виявилось, що на щастя, – ділиться фінансовий контролер в Агрохолдингу “МРІЯ” Сергій Овсяний.

 

Нині Сергій грає футбол, а на майданчику вболівальників Світлана разом п’ятирічною донечкою Камілою. Хвилюються, тримають кулачки, вірять головний чоловік їхньої сім’ї, як завжди, буде на висоті.

 

– Коли нашій донечці мало бути 3, я задумалася про роботу. Сергій запропонував подати резюме в тернопільські компанії і першою була «Мрія». Надіслала резюме, не сподівалась, але за кілька тижнів запросили на співбесіду. Ще за 1,5 тижня дзвінок – з понеділка на роботу. Була рада і з травня 15 року до компанії приєдналась я, – розповідає провідний юрисконсульт в Агрохолдингу “МРІЯ” Світлана Овсяна.

 

Сергій, розповідає, що разом з дружиною працювати в одній компанії комфортно.

– У «Мрії» сучасні цінності, це європейська компанія. Нам дуже приємно, що ми складова цієї команди. І ми хочемо багато робити разом в цій команді, зробити свій внесок.

 

Світлана також каже, одна робота – це весело, є спільні теми й проблеми. Все ж Сергій працює у фінансовій сфері, а вона в юридичній. Разом їдуть на роботу, обідають, але весь час на роботі не спілкуються.

 

 

У життєвій суєті, принципові донеччани вчаться бачити щоденну красу. Намагаються не проґавити жодної важливої миті. Ці цінностей прищеплюють і донечці.

– Ми завжди намагаємося разом вечеряти, запалюємо свічки, дитина дуже любить таку атмосферу, сидимо разом, спілкуємося. І напруга, яка накопичувалась протягом дня, спадає, розсіюється, і ми стаємо теплішими після робочого дня, – розповідає фінансовий контролер в Агрохолдингу “МРІЯ” Сергій.

 

У народі кажуть, чим душа людини наповнена, те вона й випромінює. Теж можна сказати й про сім’ю Овсяних. Любов у кожному погляді, у кожному подиху.

 

Попереду в Сергія та Світлани ще багато планів, над їх реалізацією працюють вже сьогодні. Нині закохані, які вже 8 років живуть і працюють пліч-о-пліч з впевненістю можуть сказати: Кохайте, спільні мрії здійснювати легше!

 

 

Попередня стаття

Хай почуття будуть щирими, – тернополяни привітали свої коханих (Відео)

Наступна стаття

У Кременці водій у натовпі спостерігав за потерпілим, якого збив

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.