Тернополяни вірять в зміни, але Китайський Новий рік не святкують (Відео)


Якщо традиційних українських свят мало, то Новий рік можна зустріти ще раз! За китайським календарем. До слова, зустрічатимете не 2018, а 4716 рік. Рік жовтого земляного собаки починається від сьогодні. В Китаї Новий рік святкують від 16 лютого до 2 березня. За ці два тижні люди ходять в гості, влаштовують пишні застілля. Також часу вистачає для ярмарків, маскарадів і народних гулянь просто неба.

 

До речі, китайський Новий рік має непостійну дату, адже він залежить від місячного календаря. Тож свято припадає на один із днів у проміжку з 21 січня по 21 лютого. Триватиме рік Жовтого земляного собаки до 4 лютого 2019 року.

 

Чи вірять тернополяни у зміни, які принесе рік Жовтого собаки та чи святкують Новий рік за східним календарем, – опитування дивіться у проекті «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР».

Попередня стаття

Для людей і суддів: вбиральня при бучацькій Феміді шокує (Відео, Фото)

Наступна стаття

З понеділка у тернопільських школярів закінчаться лютневі “канікули” (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.