Крадій заліз у підвал тернопільської багатоповерхівки, щоб викрасти візочок

Крадіжка трапилася близько 2:00 години ночі на вулиці Довженка. Тернополянин помітив, що замок дверей від його підвального приміщення пошкоджений. Пропав також й дитячий візочок його дитини. Підозрюючи, що у підвалі знаходяться сторонні люді, він повідомив у поліцію.

 

Прибувши за вказаною адресою, патрульні виявили у підвалі 44-річного чоловіка. Зловмисник пробрався у приміщення і хотів викрасти звідти речі. Здійснити задумане йому завадили поліціанти. Коляску, предмети, схожі на на ножі, мотузку та пилку правоохоронців знайшли поруч із будинком.

 

Затриманого інспектори доставили на освідування до міського відділу поліції та передали слідчим. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області. 

 

Попередня стаття

17 лютого – День спонтанного прояву доброти

Наступна стаття

Тернополяни просять пробачення у рідних і сусідів (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.